Øvelokalet er rammen om musikken

Alle vores øvelokaler er bygget med 62 dB dæmpning i væggene og har massive lyddøre. De fleste lokaler har flydende gulv som reducerer vandrende lyde fra gulvet. Alle lokaler har naturligt lysindfald og behagelig atmosfære.
Akustiske afstemte lokaler, træpaneler og rockfon lyddæmpning er også at finde i en del af lokalerne. Der er endvidere mulighed for ’lokale opgradering’, hvor vi blandt andet tilbyder lyst profiltræ på væggene, med forbedret akustik og hyggeligere atmosfære til følge.

Til vores lydstudier har vi forskellige løsninger. Da der findes mange individuelle behov, tilbyder vi lydstudier med monitorrum, liverum og vokalboks – alt afhængig af behovet. Vi kan sågar tilbyde lydstudier med tekøkken og eget toilet.

Bandhotel skaber rammerne – I skaber musikken!

anders-torin-bandhotel
Loading...

Bandhotel – lokaler der rocker!

Udlejning af lydstudier og øvelokaler i København
Bandhotel er rettet mod den kreative danske musikscene. Øvelokale/lydstudie komplekser tilpasset den danske musikscenes mangfoldighed af amatører og professionelle inden for alle musikgenrer.

Hos Bandhotel har I mulighed for at skabe det perfekte øvelokale/lydstudie
Hos Bandhotel har vi lyddæmpet optimalt og elimineret overhør mest mulig.
Vi har designet hotellerne så der, fra alle lokaler, er let adgang til loading.
Vi har rullende “piccoloer” stående klar, til at assistere med at bringe gearet frem og tilbage mellem lokale og loading docks.
Vores loading docks giver i øvrigt mulighed for at laste og losse tørskoet, selvom det skulle blive regnvejr.
Vi har gratis parkering (med undtagelse af Nørrebro) og gode forbindelser til offentlige transportmidler i øvrigt.
I vores lobby kan I møde bandmedlemmer fra hotellets andre gæster. I kan få en slapper og en sludder over en kølig forfriskning.
Hos bandhotel er nøgleordene: effektivitet, professionalisme og hygge!
Bandhotel skaber rammerne – I skaber musikken!

Lokalerne

Alle vores lokaler er bygget med 62 dB dæmpning i væggene og har massive lyddøre. De fleste lokaler har flydende gulv som reducerer vandrende lyde fra gulvet.
Alle lokaler har naturligt lysindfald og behagelig atmosfære.
Akustiske afstemte lokaler, træpaneler og rockfon lyddæmpning er også at finde i nogle af lokalerne.
Der er endvidere mulighed for ’lokale opgradering’, hvor vi blandt andet tilbyder lyst profiltræ på væggene, med forbedret akustik og hyggeligere atmosfære til følge.

Til vores lydstudier har vi forskellige løsninger.

Da der findes mange individuelle behov, tilbyder vi lydstudier med monitorrum, liverum og vokalboks – alt afhængig af behovet. Vi kan sågar tilbyde lydstudier med tekøkken og eget toilet.